Wat is een winwoning?

Een WINWONING is een woning die verkocht wordt zonder tussenkomst van de makelaar. Een woning waarbij iedereen wint!

WINWONING wil jou bekwamen om jouw woning zelf te verkopen, zonder de tussenkomst van een makelaar. En dat kan: dankzij interessante tips leert WINWONING je hoe je best jouw woning opsmukt, inricht en voorstelt aan potentiële kopers. Wij adviseren je als eigenaar van begin tot einde zodat jouw woning er op haar best uitziet om kandidaat-kopers aan te trekken én om de beste prijs te verkrijgen.

Wat kan WINWONING voor jou doen?

Aan de hand van een website vol leerrijke tips, een boek met interessante adviezen, een netwerk aan winkels die je kunnen helpen om jouw opsmukwerken uit te voeren en een reeks workshops leer je hoe je jouw woning zelf aantrekkelijker kunt maken voor potentiële kopers. Zo tover je jouw woning om tot een WINWONING en verkoop je ze tegen de beste prijs.

Een verkoop zonder makelaar betekent bovendien extra inkomsten voor jou! Een makelaar vraagt doorgaans tussen de 2,5% en 5% commissie op de uiteindelijke verkoopprijs. Als je jouw woning zelf verkoopt, dan behoud je die som zelf, mooi meegenomen toch?!

Eveline Hoste

Ervaring als vastgoedmakelaar

Eveline Hoste is Master in de Rechten en sinds 2010 erkend vastgoedmakelaar, met een eigen kantoor. De combinatie marktkennis, persoonlijk advies en een unieke aankoopmethodiek is goed voor 150 verkochte panden.

Het brein achter WINWONING

Eveline Hoste blies dit baanbrekende concept leven in: een WINWONING is een woning waarbij iedereen wint! Zij put uit haar jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar om jou tips en persoonlijk advies te geven. Je leert zo hoe je jouw woning zelf kunt verkopen, zonder commissie te moeten betalen aan een makelaar.