Advies

In “De geheimen van de makelaar” vind je een heleboel nuttige tips om zowel een woning te kopen als zelf te verkopen. Ontdek hier de verschillende hoofdstukken. Jouw interesse geprikkeld? Koop het boek en begin vandaag nog met de voorbereidingen van jouw verkoop!

Een woning kopen

1. Vele wegen leiden naar je droomhuis

De zoektocht naar een woning kan je op verschillende manieren aanpakken. Schuim het hele internet af, pluis de vastgoedmagazines uit en neem een kijkje in de buurt. Op die manier krijg je een goed zicht op wat allemaal op de markt staat.

2. Aandachtspuntjes bij de aankoop

Voor je een huis koopt, moet je een aantal essentiële attesten en documenten nakijken. De eigenaar, verkoper, makelaar of notaris bezorgt je die allemaal, maar jij let er beter op dat er zeker niets ontbreekt. Het is echt van het grootste belang dat alles in orde is!

3. De financiële kant van de zaak

Hoe verkrijg je een zo gunstig mogelijke prijs voor jouw toekomstige huis? Hoe ga je een lening aan bij de bank? Hoeveel tijd heb je om een huis te betalen? Ontdek het allemaal in dit hoofdstuk!

4. Handige administratieve weetjes

De administratieve kant van de aankoop mag zeker niet uit het oog verloren worden! Wat doe je bijvoorbeeld als een verkoopovereenkomst door een van de partijen niet wordt nagekomen? Lees er alles over in dit hoofdstuk.

Verkoop je woning in 7 stappen

Workshops

06.16

Event

Meer info volgt

08.16

Event 1

Meer info volgt

10.16

Event 3

Meer info volgt

Partner worden?

Uw advertentie hier?
Contacteer ons!